WordPress hosting

Brzina, sigurnost, podrška.

Specijalizovani WordPress hosting server

Hostovanje WordPress sajtova je naša specijalnost.

U toku migracije, naš tim će izvršiti dijagnostiku i optimizaciju vašeg WordPress sajta.

specijalizovani wordpress hosting
BRZINA

Brzi serveri, podešeni u skladu sa
potrebama vašeg WordPress sajta.

SIGURNOST

Automatski backup, online i fizička
sigurnost na najvišem nivou.

ODRŽAVANJE

Briga o serveru i redovno ažuriranje
WordPress-a, plugin-ova i tema.

PODRŠKA

Troubleshooting i pomoć u radu vašim
zaposlenima i programerima.

WordPress hosting po meri vašeg websajta

Naša usluga specijalizovanog WordPress hostinga uključuje postavljanje i podešavanje servera i servisa u skladu sa potrebama vašeg WordPress sajta. Kao i tehničku podršku koja će brinuti o sigurnosti vašeg websajta, dnevnim backup-ima, redovnom ažuriranju WordPress-a, plugin-ova i tema, keširanju kako bi se povećala brzina učitavanja i mnogim drugim, nevidljivim stvarima. Naši serveri su smešteni u data centru u Nemačkoj koji je projektovan po najvišim standardima.

Hostgin po meri

Zašto je brzina tako važna?

Brzo učutivanje stranica čini vaše posetioce i Google veoma srećnim.

Svaka dodatna sekunda negativno utiče na poziciju vašeg sajta na Google-u,
smanjuje se broj poseta i zadovoljstvo vaših kupaca.

Šta je Ad Hoc specijalizovani WordPress hosting?

Sigurno ste već koristili deljeni hosting.
Specijalizovani WordPress hosting radi na sličan način, ali je pre svega optimizovan za tehnologije koje koristi WordPress u svom radu, što pored održavanja koje je uključeno u paket garantuje da će vaš sajt raditi brzo i sigurno.

Da li mi je potrebna usluga Ad Hoc specijalizovanog WordPress hostinga?

Ukoliko želite da podignete sigurnost i perfomanse vašeg sajta, odgovor je DA.
Ad Hoc hosting paket podrazumeva SSL sertifikat, redovan upgrade WordPress-a i plugin-ova, dnevni backup sajta, kao i troubleshooting ukoliko se pojave problemi.
To u praksi znači da više ne morate da brinete o tehničkim aspektima sajta i da u potpunosti možete da se posvetite prodajnim i marketinškim aktivnostima.

Šta su benefiti Ad Hoc specijalizovanog WordPress hostinga

Brzina
Od kako je Google predstavio „Core Web Vitals“, brzina učitavanja sajta postaje primarna za SEO i digitalni marketing, pored toga, veoma je važna da bi posetioci imali prijatno korisničko iskustvo na vašem sajtu.
Pored brzih servera, nudimo vam i napredne tehnike keširanje, koje drastično smanjuju „Time to First Byte“.

Sigurnost
Sigurnost sajta je primarni cilj, jer kompromitovan sajt loše utiče na vaš brend i odnos vaših kupaca prema vama.
Naš specijalizovani hosting uključuje „dedicated“ hosting okruženje, firewall, update OS-a i WordPress-a, dnevne backup-e, kriptovanu konekciju, WAF, kao i pesimistično upravljanje korisničkim nalozima, koje podrazumeva da vaši zaposleni dobijaju samo ona korisnička prava koja su im stvarno potrebna.

Podrška
Na raspolaganje vam stavljamo tim sa više decenijskim iskustvom u hostovanju, korisničkoj podršci, izradi websajtova i web aplikacija.
Podršku možete kontaktirati telefonom, mejlom ili preko neke od popularnih chat platformi na srpskom i engleskom jeziku.
Radnim danima od 8 do 20 časova, kao i vikendom i praznicima u hitnim slučajevima.

Šta je kod vas drugačije u odnosu na druge?

Mi smo specijalizovani za pružanje usluga WordPress hostinga.
Pored toga što za vas brinemo o hosting platformi, tu smo i da vam pomognemo u održavanju, dijagnostici i optimizaciji vašeg sajta.
Našim korisnicima smo uvek na raspolaganju ukoliko su vam potrebne konsultacije, kako telefonom tako i „uživo“ u vidu sastanka.

Da li hostujete velike korporativne WordPress websajtove?

Odgovor je „DA“.
WordPress je globalno CMS rešenje, koje koriste i najveći svetski sajtovi i za čiji je nesmetan rad pored poznavanja sistema potrebno obezbediti i dovoljno resursa.
U našoj ponudi koristimo Virtual Private Server-e, Virtual Dedicated Server-e, Cloud Server-e i Dadicated Server-e poznatih svetskih hosting kompanija.
Pored naše ponude, vaš sajt može biti hostovan i na vašoj Cloud infrastukturi ukoliko je već posedujete ili vaše interne procedure to zahtevaju.

Da li moguće moj WordPress sajt migrirati na vaš hosting?

Naravno, mi smo specijalizovani za WordPress hosting i u većini slučajeva ćemo migraciju vašeg sajta uraditi potpuno besplatno.
Važno je samo da nam dozvolite uvid u postojeći sajt i da nam iskreno odgovorite na pitanja vezana za dosadašnje probleme.
Važno je napomenuti da ukoliko je sajt kompromitovan ili koristi loše kodirane teme i plugin-ove, promena hostinga neće mnogo značiti.

Koliko košta Ad Hoc hosting?

Ad Hoc specijalizovani WordPress hosting uključuje hosting platformu i održavanje iste, kao i brigu o vašem WordPress sajtu u smislu brzine i bezbednosti i namenjen je vlasnicima sajtova koji ne žele da prave kompromise po pitanju performansi. Po definiciji, ovakav pristup je višestruko skuplji od shared hostinga, ali istovremeno višestruko vraća uloženo kroz poboljšano korisničko iskustvo, bolje rezultate na SERP i niže cene digitalnog marketinga.

Treba nam novi sajt, da li se pored hostinga bavite i izradom sajtova?

Naše iskustvo smo pre svega stekli izradom nekoliko stotina sajtova. Ukoliko je novi sajt „projekat“ u okviru postojećeg poslovanja, stojimo vam na raspolaganju.
Ukoliko se prvi put upuštate u avanturu pokretanja websajta, naše mišljenje je da vam ovaj vid hostinga i naše usluge nisu cenovno prilagođene i da je za vas bolje da prvo investirate u marketinške aktivnosti.


Kontaktirajte nas

Mislite da je WordPress hosting usluga za Vas ili imate pitanja?

Pozovite nas na broj telefona:

+381.60.156.4325

ili popunite kontakt formu.