Izrada WordPress Sajta

Moderan dizajn i visoke performanse

Pomoći ćemo vam da se predstavite na najbolji mogući način, sa lepim i modernim web sajtom, odličnim performansama, koje će vam pomoći da ubrzate poslovni proces i steknete poverenje što većeg broja klijenata

Izrada web sajta
izarada wordpress sajta

Pravimo WordPress sajtove visokih performansi

Upravljamo svim aspektima web sajta, shodno vašim potrebama:

Usluge hostinga

Hosting

Usluge premijum hostinga, shodno vašim potrebama.

Izrada Internet prodavnice

Mobile Friendly

Moderan izgled na svim mobilnim uređajima.

SEO

On page SEO

Brinemo o vašem ranku od samog starta, u samoj implementaciji.

SSL

SSL sertifikat

Sigurna komunikacija sa vašim posetiocima/kljentima.

Integracija

Integracija

Mogućnost integracije web sajata sa neophodnim „alatima“ u poslovanju.

Održavanje

Održavanje

Briga o serveru i redovno ažuriranje WordPress-a, plugin-ova i tema.

Izrada profesionalnog WordPress web sajta

Lep i moderan dizajn i jednostavnost su srž našeg kreativnog procesa. Oživećemo vašu viziju i kreirati web sajt optimizovan za mobilne uređaje, sa dobrim performansama. Sve što vam treba za početak je domen i vizija vašeg veb sajta.

Osmislićemo unapred paletu boja, logo i temu i prilagoditi je vašem brendu. Možemo da Vam ponudimo i profesionalne fotografije sa premium stock-a, kao i usluge fotografisanja.

Jednostavnost korišćenja WordPress platforme i dopadljiv interfejs omogućili su da svi korisnici bez problema samostalno unose sadržaj uz našu pomoć i obuku koja je deo svakog paketa kod izrade wordpress web sajta.

Tok izrade WordPress web sajta

Svaki projekat kreće planiranjem i razgovorom sa Vama. Vaše je da nam date smernice, a mi ćemo Vam pomoći našim savetima, kako bi smo sve korake detaljno razradili:

  • Izrada plana – pravimo predlog dizajna po dogovoru (skice), gde ćete vi videti budući izgled i koncept veb sajta.

Odabir sadržaja i razvoj projekta:

  • instalacija i podešavanja,
  • migracija i izrada višejezičnih sajtova,
  • razvoj tema i plugin-ova,
  • tehnička podrška,
  • obuka,
  • održavanje.
Migracije

WordPress – Web sajt

Bilo da tražite nešto jednostavno ili vaš brend zahteva složeniji pristup, razvićemo sistem za upravljanje sadržajem, koji vam omogućava da uređujete i manipulišete sadržajem onako kako vi želite. Svaki paket podrazumeva obuku vezanu za unos sadržaja.

Radimo sa mnogobrojnim klijentima u različitim industrijama, uključujući korporativne, javni sektor, medicinu, ugostiteljstvo, pravne, neprofitne, maloprodajne. Naš posvećen tim ljudi daje rezultate i pomaže vam u razvoju, sa željom da postignete svoje ciljeve.

Koliko košta izrada web sajta?

Cena izrade web sajta ovisi o mnogim faktorima, poput kompleksnosti web stranica, broja stranica, vrste sadržaja, funkcionalnosti, vrste platforme i naravno iskustva agencije ili osobe koja izrađuje web stranicu. Stoga, cene se kreću od 999 do nekoliko hiljada Eura.

Koliko vremena je potrebno da se izradi web sajt?

Ovisno o kompleksnosti projekta, izrada web sajta može trajati od 10 radnih dana, do nekoliko meseci. Važno je da se prilikom dogovora razjasni i napravi detaljan plan i da se pripremi celokupan sadržaj i tada je moguće proceniti koliko vremena će biti potrebno za izradu web sajta.

Da li nam je potrebno održavanje web sajta?

Održavanje web sajta važno je za poboljšanje sigurnosti, brzine, funkcionalnosti i korisničkog iskustva. To je ono što i mi nudimo našim klijentima. Ako nemate vremena ili resurse, treba da angažujete firmu koja će vam pomoći u održavanju, a to podrazumeva tehničku podršku pre svega: sigurnost, brzinu, ažuriranje, ispravljanje grešaka na web sajtu.

Da li mogu samostalno da menjam sadržaj na svom web sajtu?

Da kada je u pitanju WordPress koji je i napravljeni tako da korisnik može sam uređivati sadržaj na njima i zbog toga se mnogi korisnici odlučuju za izradu WordPress web sajta. U zavisnosti od kompleksnosti administracije, korisnik mora posedovati određeno znanje u radu sa računarom, a po potrebi i sa nekim programom za obradu fotografija kao što je npr. Adobe Photoshop. Neki korisnici ove veštine savladaju brzo, dok jedan broj brzo odustane od ideje samostalnog unosa i promena sadržaja na svom web sajtu i u tom slučaju angažuju firmu za to.

Šta je SSL sertifikat?

SSL sertifikat podrazumeva sigurnu komunikaciju sa vašim posetiocima/kljentima.

SSL sertifikat i HTTPS protokol omogućavaju enkripciju komunikacije, odnosno sadržaja koji putuje od servera do web browsera posetioca i obratno. Time se onemogućava zloupotreba, kao na primer prisluškivanje ili maliciozne modifikacije sadržaja koji putuje internet mrežom.

Korišćenje HTTPS protokola i SSL sertifikat na domenu je takođe već neko vreme jedan od parametara za rangiranje sajtova na Google-u.


Kontaktirajte nas

Mislite da je ova usluga za Vas

ili imate pitanje za nas?

Pozovite nas na broj telefona:

+381.63.51.33.22

ili popunite kontakt formu.