Google oglašavanje

Naše usluge u okviru Google oglašavanja idealne su za manja i srednja preduzeća, koja traže pristupačnu uslugu. Pokrenućemo vašu online prodaju i promociju i radićemo na tome da svakodnevno dovodimo potencijalne kupce ili klijente na vaš veb sajt/prodavnicu ili lokaciju i održavamo cenu po kliku što je moguće nižom.

Google oglašavanje

Google Oglašavanje

Naše usluge upravljanja Google Ads-om dokazano daju dobre rezultate

Oglasi
UPRAVLJANJE OGLASIMA

Poverite našem timu da osmisli teži deo posla i da radi na tome da se vaši oglasi prikazuju onda kada potencijalni kupci traže vaše proizvode i usluge.

SEO
optimizacija kampanje

Naši sertifikovani stručnjaci za oglašavanje su optimizovali i upravljali sa preko 100+ kampanja u poslednjih 7 godina.

Podrška
Podrška

Naš tim konstantno radi na optimizaciji i održavanju vaše Google kampanje i shodno tome šalje podatke u dogovorenom intervalu.

SEO
Istraživanje ključnih reči

Odabir ključnih reči za licitiranje je ključ uspeha. Istražićemo ključne reči i konkurenciju, kako bi smo kreirali kampanju koja podstiče prodaju.

Održavanje
kreiranje kampanje

Podesićemo kampanju, konfigurisati sva podešavanja i modifikovati onoliko koliko je potrebno da bi se postigle što veće stope konverzije.

Izveštaji
izveštaji

Svakog meseca ćemo vam dostavljati detaljan izveštaj vaše kampanje i pravimo detaljan plan za naredni mesec oglašavanja.

Privucite sebi što veći broj potencijalnih kupaca ili klijenata uz pomoć Google oglašavanja

Oglasite se na Google-u kako bi ste lakše došli do onih koji pokazuju interesovanje za ono što vaše preduzeće nudi i radi

Google Ads

Google oglašavanje

Prilagodili smo naše poslovanje srednjim i manjim, lokalnim preduzećima, kako bi smo im pomogli u razvoju. Naši procesi su osmišljeni tako da vam pomognu da dobijete pristupačnu uslugu po razumnoj ceni. Za razliku od nekih agencija koje rade samo sa većim budžetima, mi smo proveli godine usavršavajući naš rad i procedure, koje se prilagođavanju svakom klijentu zasebno.

Naš rad se kreće u sledećim okvirama:

  • Search Ads
  • Display Ads
  • YouTube Video Ads
  • Remarketing
  • Local Store Visits
  • Integracija sa WooCommerce-om

Google oglašavanje je budućnost svakog poslovanja

Ciljamo ključne reči, web sajtove i lokacije koje će dovesti kupce na vaš sajt. Detaljno istraživanje ključnih reči i vašeg ciljanog tržišta, odrediće najefikasniji pristup za privlačenje kupaca, koji traže upravo ono što vi nudite.

Razvićemo efikasne plaćene search, display ili video kampanje, fokusirane na postizanju ciljeva – cena po prodaji ili potencijalnom klijentu, koristeći i druge Google alate i naše dosadašnje skustvo. Ulaganjem u Google Ads, pomoći ćete potencijalnim kupcima da pronađu vaš sajt/prodavnicu, a koji ga ne bi nužno pronašli pomoću tradicionalnih (organskih) tehnika.

Search oglasi

Rešenja koja utiču na rast, razvoj i uspešnu promociju Vašeg poslovanja

Šta podrazumeva upravljanje Google Ads-om?

Naše upravljanje uključuje dve glavne usluge: podešavanje i tekuća optimizacija

Izrada web sajta
Kampanje

Bez obzira na vaš Google Ads budžet, naš cilj je da vam obezbedimo najveći mogući broj relevantnih klikova. Da bismo to uradili, moramo da vodimo računa da se vaši oglasi prikazuju na pravim mestima i za ključne reči koje će vam najverovatnije privući više klijenata.

Izrada Internet prodavnice
PPC

Prikažite svoj oglas klijentima kada pretražuju preduzeće slična vašem u Google pretraživanju i na Mapama. Plaćajte samo za rezultate, npr. kada korisnici kliknu na vaš oglas kako bi posetili vaš veb-sajt ili kada pozovu vašu formu.

Usluge hostinga
Search

Google je mesto na kome ljudi traže šta da rade, gde da idu i šta da kupe. Oglas može da se prikaže na Google-u onog trenutka kada neko traži proizvode ili usluge poput vaših.Dobro tempiran oglas može da preokrene vaše poslovanje u pozitivnom smislu.

Brzina
Budzet

Google Ads može da funkcioniše i uz manji budžet za oglašavanje, ukoliko je tržište takvo da je moguće raditi i okvirima malih budžeta. Ključ je u podešavanju. Potrošnja svakako može da se podešava i u toku same kampanje, shodno rezultatima.


Kontaktirajte nas

Mislite da je ova usluga za Vas

ili imate pitanje za nas?

Pozovite nas na broj telefona:

+381.63.51.33.22

ili popunite kontakt formu.