Izrada WooCommerce prodavnice

Izrada Internet prodavnice na WooCommerce platformi odgovara potrebama malih i srednjih preduzeća, bilo da je u pitanju roba ili digitalne usluge.

Izrada Woocommerce prodavnice
Izrada woocommerce prodavnice

WooCommerce ima sve što je potrebno da biste započeli i razvili svoju Internet prodavnicu

Upravljamo svim aspektima internet prodavnice, shodno vašim potrebama:

Izrada Internet prodavnice

Mobile Friendly

WooCommerce se prilagođava mobilnim uređajima, sa modernim i upečatljivim prikazom web stranica.

SEO

Multi-Store

Omogućava upravljanje sa dve i više Internet prodavnica, sa različitim URL-ovima.

Usluge hostinga

Upravljanje zalihama

Jednostavno upravljanje zalihama, na jednom mestu i jasan prikaz raspoloživosti kupcima.

SSL

SSL sertifikat

Sigurna komunikacija sa vašim posetiocima/kljentima.

Integracija

Marketing

Mnoštvo marketinških alata za automatizaciju (popusti, poklon bonovi, rejting proizvoda).

Održavanje

Održavanje

Briga o serveru i redovno ažuriranje WooCommerce, plugin-ova, tema i sadržaja.

WooCommerce platforma

Izrada WooCommerce prodavnice

U svetu u kome ljudi žele brzu online kupovinu, vaša WooCommerce prodavnica omogućava kupcu da kupi vaše proizvode i usluge kada god poželi. Prilagodite prodaju svojim kupcima, a mi ćemo da čuvamo informacije vaših klijenata bezbednim. Sigurna internet prodavnica pomaže u tome da napuštanje korpe bude u što manjem broju, što vodi ka većoj prodaji i boljoj reputaciji online prodavnice.

Jednostavnost korišćenja WooCommerce platforme i dopadljiv interfejs omogućili su da svi korisnici bez problema samostalno unose proizvode uz našu pomoć i obuku koja je deo svakog paketa izrade internet prodavnice.

Uvek možemo da Vam pomognemo i ponudimo usluge konsaltinga po pitanju potencijalnog razvoja već postojeće online prodavnice, uz istraživanje složenosti ulaska na tržište:

 • kokurencija,
 • mogućnost razvoja internet prodavnice,
 • propisi,
 • itd.

Integracija sa poslovno knjigovodstvenim programom Minimax

Zašto smo se odlučili za integraciju sa Minimax-om?

 • Minimax je moderan claud poslovno-knjigovodstveni program koji kroz svoje pakete daje mogućnost da koristite samo deo programa koji vam je potreban.
 • Kada krećete sa radom u programu nemate početnih ulaganja ni ugovorne obaveze, mesečna nadoknada se obračunava na kraju obračunskog perioda.
 • Imate besplatna ažuriranja, kvalitetnu pisanu podršku i odličan kompletan video i pisani help za brz rad u programu.
 • Deo funkcionalnosti programa je fiskalizovanje računa za webshopove, slanje i primanje eFaktura na SEF, mogućnost primanja mailova u samom programu, uvoz izvoda banke i mnoge druge.

Cena je 2.360 RSD mesečno.

Ad Hoc d.o.o. nije obveznik PDV-a.

Tok izrade internet prodavnice

Svaki projekat kreće planiranjem i razgovorom sa Vama. Vaše je da nam date smernice, a mi ćemo Vam pomoći našim savetima, kako bi smo sve korake detaljno razradili.

Razvoj se odvija u nekoliko faza:

 • instalacija i podešavanje,
 • ostvarivanje svih planiranih funkcionalnih zahteva,
 • front-end i back-end razvoj,
 • razvoj tema i plugin-ova,
 • obuka,
 • tehnička i korisnička podrška.
Online prodavnica

Izrada WooComerce prodavnice

Vodimo računa o bezbednosti i vaša internet prodavnica će biti zaštićena uz pomoć SSL sertifikata što će vam pored kriptovane veze omogućiti i implementaciju online plaćanja karticama, plaćanje posredstvom PayPal-a i drugih payment procesora.

WooCommerce je stabilno rešenje za izradu internet prodavnice, zasnovano na OpenSource tehnologijama, koje vam omogućava online prodaju, vođenje zaliha i obradu narudžbina.

Šta je WooCommerce?

WooCommerce vam pomaže da napravite onlajn prodavnicu koristeći već dobro poznatu WordPress platformu. On praktično osnovni WordPress sajt pretvara u potpuno funkcionalnu prodavnicu e-trgovine.

WooCommerce olakšava prodaju bilo kog proizvoda i usluge na vašoj web lokaciji. Omogućava vam da prodajete digitalne i fizičke proizvode, implementirate sigurna plaćanja, upravljate zalihama i što je najvažnije, WooCommerce se potpuno neprimetno integriše sa WordPress-om.

Zašto je WooCommerce tako popularan?

Glavni razlog zašto se WooCommerce široko koristi je što je usko povezan sa WordPress-om, još jedna od značajnih prednosti je i što ima hiljade plaćenih i besplatnih tema i dodataka koji vam omogućavaju da vrlo lako i povoljno proširite funkcionalnosti svoje prodavnice.

Šta možete da prodajete sa WooCommerce-om?

WooCommerce vam omogućava da prodajete bilo šta na Internetu.
Široko se koristi za prodaju fizičkih proizvoda kao što su obuća, nakit, odeća, kafa i još mnogo toga. Takođe možete da koristite WooCommerce za prodaju digitalnih proizvoda, raznih rezervacija i pružanje usluga.

Na primer, ako imate hotel, možete koristiti WooCommerce da omogućite ljudima da rezervišu sobe i plate naknadu za rezervaciju. Stoga, ako želite da prodate bilo šta na Internetu i prihvatite plaćanja, WooCommerce je vaša sigurna opklada.

Koji su benefiti WooCommerce prodavnice?

Dizajn

Dizajn vaše web prodavnice može biti gotov u rekordnom roku, zahvaljujići velikom broju postojećih tema, koje se mogu vrlo brzo postaviti i eventualno prilagoditi vašim zahtevima.

Funkcionalnosti

Veliki broj funkcionalnosti koje je moguće implementirati zahvaljujući velikom broju dostupnih dodataka, koje je praktično dovoljno instalirati i podesiti – bez dodatnog programiranja.

Fleksibilnost

Pre svega, WooCommerce sadrži veliki broj ugrađenih opcija koje moguće konfigurisati nakon postavke WooCommerce-a. Takođe, moguće je proširiti funkcionalnosti vaše WooCommerce prodavnice kako dodacima i ekstenzijama koje postoje u besplatnim i plaćenim verzijama, tako i programiranjem, zahavaljući OpenSource prirodi WooCommerce-a i WordPress-a.

Potvrđivanje narudžbine

Proces potvrđivanja narudžbine je vrlo važan za svaku Internet prodavnicu, jer potencijalni kupci vrlo često napuste kupovinu baš u ovom koraku. Ovo je razlog zašto je WooCommerce checkout stranica dizajnirana tako da omogući laku i udobnu potvrdu narudžbine.

Predstavljanje proizvoda

Kada posetioci posete vašu web prodavnicu, moraju da vide kako proizvodi izgledaju i funkcionišu pre nego što ih kupe. WooCommerce omogućava da postavite fotografije, opise, specifikacije, pa čak i video kako bi kupci dobili sve potrebne informacije na osnovu kojih će se odlučiti na kupovinu.

Opcije plaćanja i dostave

WooCommerce dozvoljava da koristite višestruke opcije plaćanja i dostave, koje kupac bira prilikom potvrđivanja narudžbine.


Kontaktirajte nas

Mislite da je ova usluga za Vas

ili imate pitanje za nas?

Pozovite nas na broj telefona:

+381.63.51.33.22

ili popunite kontakt formu.